La Massana i la seva gastronomia

Emporta't el millor record d'aquesta terra “El Sabor de la Massana”

La Massana és muntanya, història, esport, emocions i gastronomia. Al nostre territori trobaràs varietat i qualitat així com un ingredient secret: el respecte al producte, a la terra i la tradició. Els nostres fogons ofereixen receptes d‘alta muntanya, casolana i de mercat. Cuina de tradició andorrana, festes populars i berenars amb vistes que et trauran l'alè. A més a més, la Massana és un gresol de cultures, cosa que es reflecteix en la seva gastronomia. Fes una ruta per Àsia, Mèxic, Orient Mitjà, Portugal sense sortir de la parròquia i no et perdis els millors rostits argentins a més de 1000 metres d'alçada. Ja sigui nevada o vestida de verd, a la Massana pots gaudir de la seva gastronomia tot l’any!

La Massana Fogons: tradició culinària amb ànima pròpia

La Massana Fogons és molt més que un projecte gastronòmic: és una manera de viure, de compartir i de preservar la memòria culinària de la parròquia. És una iniciativa viva, que evoluciona amb el temps per deixar un llegat saborós a les futures generacions. Tot va començar amb el somni de recollir la creativitat dels restauradors locals, capturar les olors i sabors que brollen dels fogons de la Massana i projectar-los al món com un gran aparador de la nostra identitat. Cada any, aquest esperit es materialitza en dues cites imprescindibles: les jornades de tardor, que se celebren a l’octubre, i les jornades d’hivern, al febrer. Dues ocasions úniques per descobrir la riquesa gastronòmica de la parròquia a través de propostes innovadores i arrelades al territori.

Descobreix les propostes dels xefs

La Massana com epicentre de la gastronomia sostenible

La gastronomia sostenible és deliciosa, creativa i amb propòsit.

Som l’epicentre

Perquè aconseguirem expandir la gastronomia sostenible a la nostra Parròquia i més enllà!

Som sostenibles

Perquè valoritzem els productors locals, els nostres comerços i perquè volem una gastronomia que respecti el producte, la tradició, la cuina saludable, proposant el producte de proximitat com a base. I anem a per més!

Com ho aconseguirem?

Fent recerca, fomentant la sostenibilitat dins el sector gastronòmic, promovent l'economia circular, conscienciant, valoritzant i comunicant. Fent participar a la població, les escoles, els productors locals, impulsant la proximitat.

Suma’t a la generació del compromís i emporta’t el millor record d´aquesta terra, el sabor de la Massana!

Descarrega el resum executiu

Productors locals i establiments gastronòmics

Sabem que el sabor de la Massana no sorgeix només dels fogons. També hi tenim els productes d'aquells petits grans productors locals que decideixen apostar per la proximitat. Inventen, reinventen, treballen de forma sostenible per aconseguir resultats diferents amb productes locals o de proximitat, deixant la nostra parròquia com a referent en sabor i qualitat.

El més dolç d'aquesta terra: La Massana Llaminera

A la Massana tenim una autèntica ruta gurmet: establiments gastronòmics, granges i restaurants amb una àmplia oferta de dolços per menjar en qualsevol moment del dia o a l'hora de les postres, amb el toc creatiu de cada pastisser. Faci fred o calor, no hi ha res millor que gaudir d'un esmorzar o un berenar irresistible i amb productes de proximitat i temporada.

Ets un negoci o entitat i vols formar aparèixer al web de la massana?

Contacte