JORNADES DE GASTRONOMIA SOSTENIBLE · CUINA DE TARDOR 2023 - LA MASSANA FOGONS
General information
Event information
La Massana Fogons és més que un projecte, és una forma de conviure i de compartir, una història per explicar. És un projecte viu que evoluciona per a deixar un llegat gastronòmic a les futures generacions.
El projecte continua amb els alineaments de les edicions anteriors quant a la gastronomia sostenible, emmarcats a l'estratègia La Masssana Epicentre de la Gastronomia Sostenible, sempre fent ús del producte local o de proximitat, de temporada i receptes tradicionals.
Han transcorregut 15 anys des de la primera edició de les jornades de cuina La Massana Fogons i cada any es posa a prova la creativitat dels participants amb propostes que afavoreixen el producte de temporada i de qualitat.
La Massana Fogons és més que un projecte, és una forma de conviure i de compartir, una història per explicar. És un projecte viu que evoluciona per a deixar un llegat gastronòmic a les futures generacions.
El projecte continua amb els alineaments de les edicions anteriors quant a la gastronomia sostenible, emmarcats a l'estratègia La Masssana Epicentre de la Gastronomia Sostenible, sempre fent ús del producte local o de proximitat, de temporada i receptes tradicionals.
Han transcorregut 15 anys des de la primera edició de les jornades de cuina La Massana Fogons i cada any es posa a prova la creativitat dels participants amb propostes que afavoreixen el producte de temporada i de qualitat.
La Massana Fogons és més que un projecte, és una forma de conviure i de compartir, una història per explicar. És un projecte viu que evoluciona per a deixar un llegat gastronòmic a les futures generacions.
El projecte continua amb els alineaments de les edicions anteriors quant a la gastronomia sostenible, emmarcats a l'estratègia La Masssana Epicentre de la Gastronomia Sostenible, sempre fent ús del producte local o de proximitat, de temporada i receptes tradicionals.
Han transcorregut 15 anys des de la primera edició de les jornades de cuina La Massana Fogons i cada any es posa a prova la...
La Massana Fogons és més que un projecte, és una forma de conviure i de compartir, una història per explicar. És un projecte viu que evoluciona per a deixar un llegat gastronòmic a les futures generacions.
El projecte continua amb els alineaments de les edicions anteriors quant a la gastronomia sostenible, emmarcats a l'estratègia La Masssana Epicentre de la Gastronomia Sostenible, sempre fent ús del producte local o de proximitat, de temporada i receptes tradicionals.
Han transcorregut 15 anys des de la primera edició de les jornades de cuina La Massana Fogons i cada any es posa a prova la creativitat dels participants amb propostes que afavoreixen el producte de temporada i de qualitat.