

La Massana Fogons és més que un projecte, és una forma de conviure i de compartir, una història per explicar. És un projecte viu que evoluciona per a deixar un llegat gastronòmic a les futures generacions.
El projecte continua amb els alineaments de les edicions anteriors quant a la gastronomia sostenible, emmarcats a l'estratègia La Masssana Epicentre de la Gastronomia Sostenible, sempre fent ús del producte local o de proximitat, de temporada i receptes tradicionals.
Han transcorregut 15 anys des de la primera edició de les jornades de cuina La Massana Fogons i cada any es posa a prova la creativitat dels participants amb propostes que afavoreixen el producte de temporada i de qualitat.
La Massana Fogons és més que un projecte, és una forma de conviure i de compartir, una història per explicar. És un projecte viu que evoluciona per a deixar un llegat gastronòmic a les futures generacions.
El projecte continua amb els alineaments de les edicions anteriors quant a la gastronomia sostenible, emmarcats a l'estratègia La Masssana Epicentre de la Gastronomia Sostenible, sempre fent ús del producte local o de proximitat, de temporada i receptes tradicionals.
Han transcorregut 15 anys des de la primera edició de les jornades de cuina La Massana Fogons i cada any es posa a prova la creativitat dels participants amb propostes que afavoreixen el producte de temporada i de qualitat.
La Massana Fogons és més que un projecte, és una forma de conviure i de compartir, una història per explicar. És un projecte viu que evoluciona per a deixar un llegat gastronòmic a les futures generacions.
El projecte continua amb els alineaments de les edicions anteriors quant a la gastronomia sostenible, emmarcats a l'estratègia La Masssana Epicentre de la Gastronomia Sostenible, sempre fent ús del producte local o de proximitat, de temporada i receptes tradicionals.
Han transcorregut 15 anys des de la primera edició de les jornades de cuina La Massana Fogons i cada any es posa a prova la...
La Massana Fogons és més que un projecte, és una forma de conviure i de compartir, una història per explicar. És un projecte viu que evoluciona per a deixar un llegat gastronòmic a les futures generacions.
El projecte continua amb els alineaments de les edicions anteriors quant a la gastronomia sostenible, emmarcats a l'estratègia La Masssana Epicentre de la Gastronomia Sostenible, sempre fent ús del producte local o de proximitat, de temporada i receptes tradicionals.
Han transcorregut 15 anys des de la primera edició de les jornades de cuina La Massana Fogons i cada any es posa a prova la creativitat dels participants amb propostes que afavoreixen el producte de temporada i de qualitat.
12:00h - 15:00h
El Guillermo Hernández (formador), amb més de divuit anys d'experiència en...
15:30h - 18:00h
Passa un moment agradable entre amigues i amics i aprèn tècniques i consell...
10:00h - 14:00h
Apropa't als productors de la Massana! La producció artesanal és un elemen...
15:30h - 18:00h
Passa un moment agradable entre amigues i amics i aprèn tècniques i consell...